Brasear

McGee Tapa dejada entreabierta


Braised Lamb Shoulder with tomato, citrus and anchovy por April Bloomfield
Braised Lamb Shoulder with tomato, citrus and anchovy por April Bloomfield
Heston Blumenthal's secrets of slow-cooking meat

Carne como esponja cuanto mas la cocinamos mas la apretamos.



Braised oxtail por Blumenthal

7 horas a 90 grados

Slow Cooking Lamb por Blumenthal

Gigot 7 horas a 65 grados
Shoulder de cordero 5 horas a 65 grados




Las mejores 10 recetas de Slow Cooking en The Guardian
Panceta braseada por Blumenthal





Short Ribs 72x62 en Modernist Cuisine
Short Ribs Braised 149x4 por Daniel

https://www.reluctantgourmet.com/how-to-braise-everything/

Braised beef por Daniel
Braised chicken wing por Daniel

Barnes critica a Blumenthal

Braised Turkey Leg por Kenji
Beer braised Bison por Kenji
Braised Chicken with beans por Kenji
Cuanto liquido por Kenji
Porque no se debe cocinar la carne por siempre por Kenji
Chili Braised Pork por Kenji
Carnitas por Kenji
Braised skirt steak por Kenji
The Science of simmering por Kenji

Season for Braising por Hailweil (cita de escofier)

Francis Mallmann en Lucky Peach

Soy Braised Short Ribs en Lucky Peach

Red Braised Pork with Garlic en Lucky Peach

Science Braised

Dry Braised

Milk Braised meat

Marcella Hazans Pork in Milk

Onion Braised Brisket

Onion Braised Brisket en American Test Kitchen

Dejar enfriar en el liquido de cocción para que la carne reabsorba los jugos

Does Braising Meat Really make it Juicier?

Basic Braise