Fritters & Tempura

Ukoy
Marmite Onions Fritters
Onion Bhajis
Hooters Onion Rings
Mantener el crujiente en Egullet


Felicity Cloake

Felicity Cloake Battered Fish en The Guardian

Burbujas (Cerveza o Soda)
Enfriar el harina

Heston Blumenthal

Fish and Chips de Heston Blumenthal

Harina de arroz
Vodka
Sifon

Food Lab

Food Lab Tempura
Batter Basic
Food Lab Batter Basic
Food Lab Onion Rings
Vodka en Serius Eat

Maicena
Vodka
Huevo
Soda


Salmuera para la carne
Vodka
Mojar los secos
Doble Fritura


Chefsteps

Batter en Siphon en Chefsteps


225 g Rice flour
45 g Cornstarch
6.5 g Baking soda
225 g Water
45 g Egg , blended

Beer y Vodka Batter en Chefsteps


550 g Beer
50 g Vodka, 40% ABV
400 g Cake flour (bleached)
16 g Salt, kosher
10 g Baking soda


Modernist Cuisine

6 pasos para fritura profunda en Moderniste Cuisine

Papers

Paper: Influence of physicochemical properties of rice flour on oil uptake of tempura frying batter

Oil uptake properties of fried batters from rice flour
Paper: La cerveza aumenta la cantidad de aceite absorbido, hace más blanda la textura y más crocante.

Formulating Batters and Breading for Reduced Fat Absorptionin Fried Foods

Fundamentals of batter systems

Libro

Batters and Breadings in Food Processing

Apicius 30

Javi Ólleros

200 gramos de harina de arroz glutinoso 
180 de harina 
20 de trisol 
35 de azúcar 
4 de sal 
4 de bicarbonato 
175 de Ginebra
275 de agua